VAPIANO GRONINGEN
NIEUWEMARKT

Poelestraat 16 - 18, Groningen

Speciale openingstijden
met de feestdagen

24 december t/m 31 december: gesloten
1 januari: 14:00 tot 22:00

WELKOM BIJ VAPIANO GRONINGEN NIEUWEMARKT

Welkom bij VAPIANO Groningen Nieuwemarkt. 'Er gaat niks boven Groningen!' luidt het gezegde. En precies dat, bevestigd deze Vapiano Vestiging, gesitueerd tegenover het net geopende Forum. De Nieuwe Markt is een prachtig en intiem pleintje waar nieuw en oud, modern en klassiek, in contrast en balans zijn. Met de Grote Markt om de hoek, ligt dit restaurant midden in de binnenstad, maar tegelijkertijd op een rustige plek waar je heerlijk kunt genieten van onze Italiaanse gerechten. 

Het restaurant is indrukwekkend. Zowel van buiten als van binnen. In 2018 zijn we dan ook genomineerd voor de European Brick Award, een Europese architectuurprijs.

Ons zonovergoten dakterras heeft een geweldig uitzicht over de stad. Binnen in het sfeervolle restaurant zie je hoe onze Vapianisti de gerechten in het zicht bereiden, en hoe zij dagelijks verse pasta draaien in de Manifattura. Op de warme dagen geniet je van een lekker koud drankje en een verse pasta beneden op het voorterras. Elke hoek van het restaurant heeft zo zijn eigen charme. Zo ook de aparte Take-Away, waar je onze heerlijke gerechten kunt afhalen voor thuis. 

FAQ

Follow us

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.