VAPIANO DEN HAAG
BUITENHOF

Buitenhof 45 - 51, Den Haag

Openingstijden restaurant:

Momenteel zijn wij alleen geopend voor Take-away & Delivery .
 
Dagelijks geopend van 12:00u - 23:00u
U kunt uw bestelling plaatsen in ons restaurant.

Contact

Telefoon: +31 (0) 70 870 1468

E-mail: buitenhof@vapianorestaurants.nl

Adres Gegevens:

Buitenhof 45 - 51

2513 AH in Den Haag

 Delivery

Dagelijks van 12:00u - 21:30u via thuisbezorgd.nl
Dagelijks van 12:00u - 22:30u via ubereats.com

WELKOM BIJ VAPIANO DEN HAAG BUITENHOF

Welkom bij Vapiano Buitenhof, onze allereerste vestiging in Nederland! Wanneer je plaatsneemt op ons zonovergoten terras heb je aan de linkerkant uitzicht op de prachtige Hofvijfer, het grote meer in het centrum van de stad, grenzend aan zowel het Buitenhof als het Binnenhof met het Mauritshuis. Vanaf de andere zijde van het terras, kijk je naar het oudste Nederlandse winkelcentrum, De Passage. Deze klassieke oude winkelgalerij is prachtig om eens doorheen te wandelen om de winkels, en de in 2007 gerestaureerde architectuur, te bewonderen.

Het Vapiano restaurant in hartje centrum is omringd met bezienswaardigheden, de mooiste winkels en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook de bioscoop bevindt zich op nog geen 100 meter afstand. Kortom, een heerlijke plek om je dag af te sluiten, je avond te beginnen, of voor een lunch met vrienden/collega’s.

Het restaurant is gevestigd op een opvallende hoek van het Buitenhof. Vanuit de verte zijn onze kenmerkende rode parasols al goed zichtbaar. Onze koks bereiden de gerechten in onze open keuken, zodat goed te zien is, hoe de gerechten worden gemaakt. De pastas worden dagelijks vers gedraaid in onze glazen mini pasta fabriek, de Manifattura, midden in het restaurant.

FAQ

Follow us

Entered access token key is invalid, please check it again.

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.