Over ons

'Chi va piano va sano e va lontano.'

VAPIANO komt van de twee Italiaanse woorden Va Piano dat “Ga langzaam” betekent. Want in het gehaaste leven dat we vandaag de dag kennen, kan je bij ons even ontsnappen. En genieten van vers bereide gerechten, die wij precies maken zoals jij dat wilt. Voor elke dieetwens is er bij ons een oplossing. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. VAPIANO is er voor jou, daar staan we voor.

Founder image
Product image

Pasta, pasta, pasta...

VAPIANO staat vooral bekend om haar vers gedraaide pasta’s. Elk restaurant heeft haar eigen Manifattura waar onze Vapianisti dagelijks zeven verschillende pasta soorten draaien, waaronder Penne, Fusilli en Spaghetti. We houden van verse ingrediënten!

De pastagerechten worden in het zicht in onze open keukens bereid en naar ieders smaak aangepast. Liever geen knoflook of extra Parmezaanse kaas? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Wij koken onze pasta’s op Italiaanse wijze; ‘Al Dente’, of beetgaar, maar niet helemaal gaargekookt en dus precies goed. Wij gebruiken uitsluitend verse pasta’s en koken deze precies 90 seconde voor optimale smaak en textuur.

Vernieuwd concept

“Fast Casual Dining voor Jou!”

De feedback van onze gasten is heel belangrijk, we hebben door de jaren heen goed geluisterd en ons concept zodoende aangepast. Vanaf nu hoef je niet meer in de rij te wachten op je pasta en verzorgen wij tafelservice. De pasjes bij binnenkomst zijn verleden tijd, en je kunt direct een tafel uitzoeken in het restaurant. Eenmaal aan tafel, scan je met je smartphone de QR-code die op de tafel is bevestigd. Via de digitale menukaart, selecteer en betaal je jouw favoriete gerechten en drankjes. Daarna is het sit back & relax. Je bestelling wordt naar je tafel gebracht!

Founder image

What makes us unique

1.

100% handmade pasta

Onze pasta's worden dagelijks vers gedraaid. Dit doen wij in elk restaurant in onze pasta manifatturas. Kom het zelf eens bekijken!

2.

just the way you like it

Vapiano is er voor jou, en daarom wordt elk gerecht helemaal naar jouw wens gemaakt.

3.

fast casual dining 

Bij ons kun je terecht voor een snelle, gezonde maaltijd.

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.